Zakelijk Taxi Vervoer

Wij werken met vakkundige, vriendelijke chauffeurs en representatieve en veilige taxi’s. Met onze servicegerichte instelling hebben wij  een uitstekende band opgebouwd met al onze klanten en zakelijke relaties. Als klant van Vallei Taxi Amersfoort kunt u, 24 uur per dag en 7 dagen per week terecht voor een korte of lange taxirit. Onze taxi’s hebben een  pin/creditcard automaat, zodat u ten alle tijden met uw pinpas of creditcard betalen kunt.

Zakelijk taxivervoer voor bedrijven en zakenrelaties

Met Vallei Taxi Amersfoort beginnen u of uw zakelijke relatie uitgerust en comfortabel aan uw zakenreis. Wij brengen uw zakenrelaties direct van het vliegveld, hotel of bedrijf op iedere gewenste tijd naar de plaats van bestemming. En dit allemaal tegen scherpe tarieven.

Wat zijn uw wensen?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over zakelijk taxivervoer voor uw bedrijf en zakenrelaties door te bellen naar 033-8883652 of stuur een e-mail naar info@amersfoortsevalleitaxi.nl

Tarieven?

Het Zakelijke vervoer is de luxe vervoersvariant uit ons dienstenpakket en is speciaal bedoeld voor taxi vervoer van gasten, directieleden en vips van onze zakelijke klanten.Voor het zakelijke taxi vervoer gelden aparte tarieven. Om een uitstekende service te bieden aan u mederwerkers worden de ritten worden niet met vaste prijzen gereden. Deze worden op de taximeter gereden. Zie onze algemene voorwaarden(regel 15).Voor het schipholvervoer hanteren wij een vaste tarief van 110 euro en een wachttarief van 30 euro per uur.Neem contact op met onze administratie voor het maken van een prijsopgave op maat.

Contactgegevens

Vallei Taxi Amersfoort

Bel: 033-8883652
Mail: info@amersfoortsevalleitaxi.nl