FAQ

Veel gestelde vragen Schiphol Taxi A1

Belt een chauffeur na aankomst op de luchthaven altijd ?

Chauffeurs bellen inderdaad omdat dat het ontmoeten op de luchthaven doorgaans makkelijker maakt. Het komt echter voor dat w u soms niet kunnen bereiken. Ukunt ons altijd bereiken op 033-8883652.

Wat is de bagagetijd die wordt aangehouden na aankomst op Schiphol?

Op Schiphol houden we 45 minuten aan voor bagage. De ene keer staat u met een half uur buiten, de andere keer een uur. Op kleinere vliegvelden rekenen we op een half uur.

U vraagt om de inchecktijd, wat wordt daarmee bedoeld?

Inchecktijd is de tijd dat u op de luchthaven aanwezig wilt zijn. Op Schiphol is dat voor Europese vluchten minimaal 2 uur vooraf.

Houden jullie vluchten in de gaten voor eventuele vertragingen?

Elke vlucht wordt door ons gevolgd op aankomst. Belangrijk is echter wel dat het vluchtnummer en de landingstijd overeenkomen, zodat de controle door ons planningpakket automatisch kan gebeuren. Let er alstublieft goed op, dat u de juiste aankomstdatum opgeeft als u door middernacht reist. Sommige vluchtnummers komen namelijk elke dag aan en is het vervelend als we een dag te vroeg er al hebben gestaan.

Zijn jullie prijzen per auto of per persoon?

De prijzen die zijn aangegeven bij de tarievenlijst zijn per Schipholtaxi.Of u daar nu alléén of met 4 personen in zit is niet van invloed op de prijs.Wel hanteren wij vanaf 5 personen een bustarief.

Worden er meerdere reizigers in één voertuig gecombineerd?

Nee, als u een taxi besteld dan is het voertuig alleen voor u. U betaald één prijs voor een voertuig met chauffeur en u bepaald hoeveel reizigers er meegaan tot het maximaal wettelijk toegestane aantal voor dat specifieke taxivoertuig.

Meerdere stops onderweg?

Dat is mogelijk, dit wel graag vantevoren aangeven voor een juiste prijs berekening.

Hoe kan ik betalen?

U kunt contant per rit aan de chauffeur betalen of online met behulp van Ideal. Creditcard  is ook mogelijk maar dan wordt er 3% kosten in rekening gebracht.

Wat kost de Schiphol Taxi?

Van en naar Schiphol hanteren wij aantrekkelijke vaste tarieven.  Een taxi vanuit regio  Amersfoort naar Schiphol kost nooit meer dan € 59,-. Bekijk onze tarieven

Contactgegevens

Vallei Taxi Amersfoort

Bel: 033-8883652
Mail: info@amersfoortsevalleitaxi.nl